Această reţetă neobişnuită, dar unică va impresiona cu siguranţă atunci când este servită sub formă de aperitiv delicios, deoarece îmbină textura delicată şi sfărâmicioasă a unei tarte Tatin franţuzeşti cu dulceaţa naturală a cepei, gătită cu puţin zahăr.
Ingrediente
- Aluat fraged 250 g
- Ceapă călită 3
- Unt 30 g
- Zahăr granulat 3 linguri
Pași
1. Decojeşte şi taie cepele.
2. Presară zahăr în partea inferioară a farfuriei Crisp speciale, apoi adaugă untul tăiat cubuleţe şi feliile de ceapă. Coace timp de 6 minute setând cuptorul cu microunde la opţiunea Crisp.
3. Scoate din cuptor şi lasă să se răcească puţin, apoi întinde aluatul fraged într-o foaie subţire şi aşaz-o peste ceapă.
4. Introdu farfuria Crisp în cuptorul cu microunde, selectează opţiunea Crisp şi setează durata de preparare pentru 15 minute.
5. Atunci când preparatul este gata, răstoarnă-l pe o farfurie mare şi serveşte felii, asezonând cu flori comestibile aranjate pe o parte a farfuriei.