Mini plăcinte cu ciuperci, dovleac, miere și castane
Mini plăcinte cu ciuperci, dovleac, miere și castane
Copiază link-ul în clipboard
Nivel de dificultate
Uşor
Timp de pregătire
30 minute
Timp de gătire
30 minute
Porții
4 persoane
O rețetă care, într-adevăr, necesită puțin mai mult timp, dar îți va oferi ocazia perfectă să te bucuri de momente de relaxare, în timp ce savurezi un rezultat culinar deosebit.
Vegetarian
Vegetarian
Pescetarian
Omnivor
Ingrediente
Aluat foietaj
250 g
Dovleac
200 g
Brânză de capră
100 g
Ciuperci
100 g
Castane fierte
50 g
Miere
4 lingurițe
Pași
1.
Întinde aluatul până când obții straturi de foietaj cât mai subțiri
2.
Taie în bucăți pătrate cu laturi de aproximativ 10 centimetri
3.
Așează bucățile pătrate de foitaj în formele de gătire
1.
2.
3.
4.
Taie dovleacul în bucăți cubice
5.
Aranjează dovleacul în forme
6.
Adaugă ciupercile și castanele tocate și fierte
4.
5.
6.
7.
Adaugă brânza de capră
8.
Pune un strop de miere peste celelate ingrediente adăugate în forme
9.
Presară nuca măcinată
7.
8.
9.
10.
Selectează funcția Cook4 din meniul cuptorului, ajustează cronometrul la 30 de minute și inițiază procesul de gătire
11.
Așează tava de copt cu formele pe nivelul 1, iar feliile de piept de curcan, cartofii și tarta (sau oricare alte 3 preparate) pe celelalte niveluri ale cuptorului pentru a prepara un meniu complet simultan
12.
Când preparatele sunt gata, așează plăcintele pe farfurii, lasă tarta să se răcească și menține calde pieptul de curcan și cartofi în interiorul cuptorului pentru a le servi mai târziu
10.
11.
12.
13.
Scoate plăcintele din formele lor și decorează-le cu elemente specifice Crăciunului
O versiune mai veche a browserului a fost detectatăÎn prezent utilizezi o variantă mai veche de Internet Explorer. Pentru o navigare optimă, recomandăm utilizarea unei versiuni mai noi.