O rețetă fără gluten, preparată cu dovleac și cocos, este combinația perfectă pentru un mic dejun sănătos și extrem de delicios. Transformă fiecare dimineață într-un moment de relaxare, chiar și după cele mai aglomerate seri.
Vegetarian
Pescetarian
Omnivor
Ingrediente
Amidon de cortofi
70 g
Dovleac
100g
Ouă
3
Praf de copt
1 pliculeț
Sirop de agave
50 g
Lapte de cocos
80 ml
Migdale prăjite
50 g
Fructe de pădure
150 g
Pași
1.
Rade fin dovleacul într-un castron
2.
Adaugă ouă, zahăr și amidon de cartofi
3.
Adaugă drojdie, lapte de cocos și amestecă bine toate ingredientele
2.
3.
4.
Pune apă în cavitatea cuptorului (în locul special conceput, diferă în funcție de model)
5.
Activează funcția automată pentru pâine, prăjituri și foietaje
6.
Cu o pensulă de silicon, unge tava cu ulei și introdu tava în cuptor
4.
5.
6.
7.
Când este atinsă temperatura optimă, scoate din cuptor tava, folosind ghidajele telescopice, și pune conținul în tavă sub forma unor cercuri
8.
Pune tava înapoi în cuptor pentru aproximativ 8 minute
9.
Când preparatul este gata, scoate tava din cuptor
7.
8.
9.
10.
Pune pe o farfurie și ornează cu fructe de pădure
O versiune mai veche a browserului a fost detectatăÎn prezent utilizezi o variantă mai veche de Internet Explorer. Pentru o navigare optimă, recomandăm utilizarea unei versiuni mai noi.