Procesul de frământare poate fi considerat un calmant, combate stresul, relaxează mintea, stimulează starea de bine... și garantează rezultate desăvârșite în bucătărie.
Vegetarian
Vegetarian
Pescetarian
Omnivor
Ingrediente
Făină integrală
200 g
Făină de grâu tip 0
200 g
Apă
250 ml
Drojdie uscată
30 g
Turmeric
1 lingură
Sfeclă roșie
1
Avocado
1
Roșii
2
Nasturel (sau salată proaspată)
30 g
Ulei de măsline extra virgin
Sare
Piper
Pași
1.
Mixează sfecla roșie pentru a obține sucul, pe care, mai apoi, trece-l prin sită
2.
Pune jumătate din cantitatea de făină într-un bol, adaugă drojdie uscată și sare
3.
Adaugă turmericul și mai apoi, apă
1.
2.
3.
4.
Începe să frămânți cu ajutorul unei linguri de lemn
5.
Adaugă restul de faină, drojdie uscată și puțină apă în vasul cu sucul de sfeclă roșie
6.
Acoperă aluatul cu folie alimentară și lasă la dospit, activând funcția Dospire a cuptorului
4.
5.
6.
7.
Pune aluatul în două forme pentru copt
8.
Setează funcția de gătire Steam+ și temperatura la 190°C
9.
Introdu în cuptor aluatul în formele pentru copt
7.
8.
9.
10.
Între timp, feliază roșiile și avocado, adaugă puțin ulei, sare și piper
11.
Scoate pâinea din cuptor și așteaptă puțin să se răcească
12.
Taie pâinea colorată în felii mai groase
10.
11.
12.
13.
Pune pe feliile de pâine avocado, roșii și salată verde, alternând cele două culori ale pâinii
14.
Bucură-te de un preparat rapid, delicios, dar și colorat în orice moment al zilei.
O versiune mai veche a browserului a fost detectatăÎn prezent utilizezi o variantă mai veche de Internet Explorer. Pentru o navigare optimă, recomandăm utilizarea unei versiuni mai noi.