Ingrediente
- Foietaj 500 g
- Spanac congelat 500 g
- Ricotta sărată 300 g
- Caster sugar 3 spoonfuls
- Ou 1
- Parmezan 30 g
- Pecorino 30 g
- Nucșoară -
- Piper -
- Felii de brânză topită 5
- Linguri de pesmet 2
Pași
1. Fierbe spanacul și stoarce apa; toacă-l mare și adăugă ricotta, oul, brânza, sarea, piperul și nucșoara. Amestecă bine.
2. Presărară pesmetul pe farfuria pentru funcția „crisp”, tăie foietajul în două și rulează o jumătate peste platou, lăsându-l mai gros la margini.
3. Acoperă aluatul cu feliile de brânză și toarnă amestecul de spanac și brânză deasupra. Acoperă cu foietajul rămas, lipește marginile unele de altele, înțeapă cu o furculiță și unge cu gălbenușul diluat cu puțin lapte. Coace timp de 12 minute cu funcția „crisp”.