O reinterpretare mediteraneană a unui preparat clasic indonezian, ușor de pregătit și perfect pentru un moment de relaxare.
Ingrediente
- Piept de pui bio 400 g
- Făină de migdale 100 g
- Unt de arahide 2 linguri
- Sos de soia 2 linguri
- Șalotă 2
- Lime 1
- Sare de mare
- Frigărui din bambus 8
- Ulei de floarea soarelui 4 linguri
Pași
1. Taie carnea de pui în fâșii lungi și subțiri
2. Așază fâșiile de pui pe bețișoare
3. Pune într-un vas făina de migdale
1.
2.
3.
4. Adaugă untul de arahide și sosul de soia
5. Taie mărunt șalota și pune-o în vas
6. Pune crema de migdale și arahide peste frigărui cu ajutorul unei linguri
4.
5.
6.
7. Aranjează frigăruile pe farfuria dedicată Crisp Fry a cuptorului cu microunde
8. Introdu farfuria în cuptorul cu microunde
9. Setează funcția Crisp Fry, introdu greutatea și apasă Start pentru a începe procesul de gătire
7.
8.
9.
10. Între timp, amestecă sucul de lămâie cu ulei și presară puțină sare de mare
11. Când sunt gătite, scoate frigăruile din cuptorul cu microunde
12. Servește preparatul cu un strop de sare de mare și sos de lămâie
10.
11.
12.