Un ingredient simplu devine un deliciu culinar în combinația potrivită de ierburi aromatice și condimente. Vinetele, împreună cu alte câteva ingrediente, creează o rețetă simplă, dar plină de arome și senzații.
Vegetarian
Vegetarian
Pescetarian
Omnivor
Ingrediente
Vânătă
600 g
Praf de chimen
1/2 linguriță
Praf de turmeric
1/2 linguriță
Mărar
1 legătură
Coriandru
1 legătură
Pătrunjel
1 legătură
Ulei de floarea soarelui
4 linguri
Semințe de susan
1 lingură
Sare
Pași
1.
Tăie vinetele pe lungime în patru bucăți și pune-le pe o farfurie potrivită pentru cuptorul cu microunde
2.
Amestecă condimentele într-un bol
3.
Aplică un strop de ulei de floarea soarelui peste vinete și presară condimentele
1.
2.
3.
4.
Setează funcția Aer forţat, temperatura de 200°C și timpul de gătire la 25 de minute
5.
Introdu vinetele în cuptorul cu microunde și apăsă Start pentru a începe procesul de gătire
6.
Între timp, toacă coriandrul, mărarul și pătrunjelul
4.
5.
6.
7.
Odată ce timpul de gătire s-a scurs și vinetele sunt gata, scoateți farfuria din cuptor și lăsați vinetele să se răcească
8.
Cu o lingură scoate miezul copt al fiecărei bucăți de vânătă
9.
Pasează cu o furculiță pentru a obține o textură granulată
7.
8.
9.
10.
Adaugă ierburile tocate și transferă într-un bol
11.
Presară deasupra semințe de susan prăjite și bucură-te de preparat împreună cu cei dragi. Poți servi Babaganoush cu felii de pâine.
O versiune mai veche a browserului a fost detectatăÎn prezent utilizezi o variantă mai veche de Internet Explorer. Pentru o navigare optimă, recomandăm utilizarea unei versiuni mai noi.