O rețetă clasică de Crăciun, gătită la cuptorul Whirlpool, pentru a fi savurată alături de familie și prieteni. Cu sonda de temperatură Whirlpool Multisense nu trebuie să-ți faci griji cu privire la timpul și temperatura de gătire, și astfel te poți bucura de timpul petrecut alături de cei dragi.
Ingrediente
- Runderfilet 800 g
- Champignons, gemengd 300 g
- Peterselie 1 bosje
- Bloem 3 eetlepels
- Bladerdeeg 400 g
- Ei 1
- Maanzaad 1 eetlepel
- Roze peper 1 theelepel
- Zout een snuifje
Pași
1. Taie carnea de vită în felii de grosimea unui deget și aranjează-le într-un bol.
2. Adaugă ciupercile tăiate felii.
3. Presară cu făină, piper roz și un praf de sare.
2.
3.
4. Adaugă pătrunjel tocat.
5. Tapetează o tavă pentru cuptor și întinde aluatul de foietaj.
6. Pune amestecul de carne și ciuperci peste aluatul de foietaj.
4.
5.
7. Acoperă suprafața cu aluatul de foietaj rămas.
8. Unge cu ou bătut și presară semințe de mac.
9. Coace și introdu sonda de temperatură Whirlpool Multisense în centrul amestecului.
8.
9.
10. Selectează metoda de gătire „prăjire” din opțiunile presetate ale cuptorului automat, apoi „carne de vită” și „nivelul de rumenire” (mediu). Timpul și temperatura de gătire vor fi calculate automat.
11. Apasă pe Start pentru a începe procesul de gătire.
12. Odată gătită, îndepărtează sonda de temperatură și scoate plăcinta din cuptor, apoi taie preparatul în felii și servește alături de cei dragi.
12.