Dulceața mierii și a zmeurei, nota acidă oferită de lime și, gustul somonului, se combină perfect datorită gătirii la abur, cu ajutorul cuptorului W7 din gama W Collection. O rețetă care îți satisface simțurile cu o notă de dulceață.
Ingrediente
- File de somon proaspăt 600 g
- Miere 30 g
- Zmeură 100 g
- Oțet balsamic 20 ml
- Busuioc proaspăt o legătură de
- Lime 1
- Piper roz un praf de
- Sare de mare un praf de
Pași
1. Într-un bol, amestecă mierea și sucul de la lime
2. Pune fileul de somon într-o tavă de copt, apoi glazurează-l cu amestecul de miere și asezonează-l cu un praf de piper roz măcinat și sare de mare
3. Pune tava de copt la cuptor pe tava special perforată pentru gătirea la abur
1.
2.
3.
4. Umple rezervorul cu apă până când afișajul indică faptul că rezervorul este plin
5. Selectează funcția Pure Steam, apoi setează temperatura la 95°C și timpul de gătire la 10 minute
6. Amestecă zmeura cu oțetul balsamic și frunzele de busuioc
4.
5.
6.
7. Aranjează fileurile de somon, piureul de zmeură și sosurile preparate în farfurii
8. Se ornează cu frunze proaspete de busuioc și se servește
8.